Celebrity Lass Master Odourless

HEADERMemperkenalkan…

masalah bau badanPRODUK MENGHILANGKAN BAU BADAN. 1ST IN ASIA.

CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS

Formula ini TERBUKTI BERKESAN untuk menghilangkan bau ketiak dan badan yang membunuh keyakinan anda.

✔ Walaupun bertudung.
✔ Walaupun anda aktif setiap masa.
✔ Walaupun mandi tak sabun.

“Selepas melahirkan anak ke-2, badan sy sedikit berbau. Bila dikenalkan dengan CL, memula xpercaya… Boleh ke nk replace deodarant? Tp sy test aje dulu.. And resultnya… Dah 3hr sy xpakai deodarant, dan badan langsung xbau walopon smpi ke mlm.. This product really awesome! Thanks CL!” – Kak Wana

Sesuai Untuk Lelaki dan Wanita

Bertindak dalam 3 saat sahaja. REAL TIME. Fast Result.

deodorant hilangkan bau ketiakKebaikan Produk Celebrity Lass ialah ia dapat memastikan anda BEBAS :

✔ Bau tengit ketiak
✔ Peluh celah kangkang yang rimas
✔ Bau kaki sebab selalu pakai kasut masa kerja
✔ Bau badan yang kuat semulajadi

✘ ini bukan PERFUME
✘ ini bukan DEODORANT

100% DIJAMIN AKAN BERPUAS HATI!! 3 saat je terus JADI.

CARA GUNA CELEBRITY LASS

✔ Aplikasikan beberapa minit sebelum mandi.(disyorkan mandi petang/malam)

✔ Gunakan 6-7 titis CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS sahaja ke tapak tangan kemudian gosokkan.

✔ Sapukan CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS kemana-mana bahagian badan yang berbau seperti ketiak,kaki,celahan badan dan anggota lain.

✔ Selepas sapu di bahagian tertentu, biarkan dalam seminit dan kemudian mandi dan bilas sehingga bersih.

✔ CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS memadai digunakan sekali sehari sahaja dan sesuai untuk semua peringkat umur.

p/s : Guna kemudian biarkan tanpa bilas pun tiada masalah. Kalau nak guna seperti deodorant pun bagus, sebelum memakai baju sapu dahulu di spot-spot punca bau badan

PRODUK KEGUNAAN TAHAN LEBIH DARI 3 BULAN

Kajian mendapati bau badan lelaki lebih kuat dari wanita,

Tapi wanita bekerjaya juga di petang hari boleh tahan jugak kan ‘perfume’nya.

Kan best setiap kali balik kerja, badan tetap bebas bau.

✘ Takde dah bau kaki masyam,
✘ Takde dah bau ketiak tengik,
✘ Takde dah bau badan lain macam.

Tak perlu lagi guna perfume, deodorant dah. Walaupun kerja berpeluh.

3 SAAT JE !! BUANG BAU BADAN DALAM 3 SAAT. 200% BERKESAN

bau badan.

INFO PRODUK CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS

CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS merupakan satu pendekatan baru dalam menyahkan bau badan dengan mudah, cepat dan pantas.

Dengan penggunaan CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS hanya sekali sehari, badan anda akan bebas bau dan menjadikan keyakinan anda bertambah dalam tempoh seharian bekerja.

Aktiviti seharian dalam bekerja, bersukan biasanya akan menjadikan anda berpeluh dan menjadikan anda rasa tidak selesa dek kerana kehadiran bau badan yang kurang menyenangkan.

Apatah lagi jika anda terdiri dari pengguna pengangkutan awam tegar. Pasti petang hari anda akan terganggu dengan bau yang kurang menyenangkan ini.

CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS kini membawa penyelesaian untuk bebas bau badan hanya dalam masa 3 saat sahaja. Malahan badan akan kekal bebas bau dalam tempoh 24 jam walaupun keesokan harinya anda melakukan aktiviti yang sangat mengeluarkan peluh.

celebrity lass produk

.

SOALAN LAZIM DARI BAKAL PENGGUNA

Apakah fungsi CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS ?

  • CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS merupakan suatu bahan cecair yang meneutralkan bau badan anda dengan cepat dan selamat.
  • CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS bukanlah deodorant apatah lagi minyak wangi kerana ianya sendiri bersifat bebas bau.
  • Penggunaan CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS hanya sekali sehari sahaja cukup unik apatah lagi dengan kesan penggunaannya.
  • CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS besifat anti septic dan juga meneutralkan air kotor yang melekat pada badan.
  • Kulit dibahagian pelipat akan kelihatan lebih cerah dengan pemakaian secara konsistant CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS.
  • CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS terbukti mampu mengekalkan badan bebas bau selama 24 jam.

Apakah bahan yang digunakan dalam CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS?

Bahan asas dalam pembuatan CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS terdiri bahan berkualiti premium.

Antara bahannya adalah premium ekstrak rosa gigantean, tutsi, air suling serta aluminium potassium sulphate.

Kesemua bahan-bahan ini halal dan 100% selamat.

CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS adalah keluaran 100% bumiputra muslim.

Apakah CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS selamat digunakan?

Ya, CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS selamat digunakan. Sekiranya ingin digunakan lebih dari sekali dalam sehari juga tidak mendatangkan sebarang masalah.

Bagaimanakah cara guna CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS?

CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS digunakan dengan cara diaplikasikan beberapa minit sebelum mandi.(disyorkan mandi petang/malam)

Gunakan 6-7 titis CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS sahaja ke tapak tangan kemudian gosokkan.

Sapukan CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS kemana-mana bahagian badan yang berbau seperti ketiak,kaki,celahan badan dan anggota lain.

Bagi yang mempunyai bau badan yang kritikal, anda disyorkan untuk menyapu ke seluruh anggota badan.

Selepas sapu di bahagian tertentu, biarkan dalam seminit dan kemudian mandi dan bilas sehingga bersih.

CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS memadai digunakan sekali sehari sahaja dan sesuai untuk semua peringkat umur.

Berapa harga CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS?

CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS didatangkan dalam botol 50ml pada harga Semenanjung RM85 dan Sabah Sarawak RM95

Sempena ‘Promo Pack’ ini CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS dijual pada harga RM75 sahaja.

1 botol CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS 50ml ini boleh digunakan untuk tempoh 90hari. Ini adalah tawaran Super Saver.

Bagaimana cara membeli CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS?

CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS boleh dibeli secara online SAHAJA dari pengedar online yang sah seperti kami. Tidak terdapat di mana-mana toko jamu dan sebagainya.

Berkesan ke CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS?

Kami telah menguji keberkesanan produk CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS ini kepada berbagai peringkat masyarakat. Antaranya ialah:

  • Penjawat awam
  • Pengguna perkhidmatan awam.
  • Jemaah masjid
  • Pemain futsal dan ahli sukan.
  • Pengunjung pasar malam
  • Tukang masak.
  • Pekebun
  • Pengunjung pasar tani
  • Mat motor
  • Pekerja kontraktor am
  • Bangladesh
  • Pelajar IPT

Dan ramai lagi..

bau badan busukHASILNYA?

Setelah mereka mencuba, hanya dalam masa 3 saat, nyata bau tengit badan mereka bebas. Dan keesokan harinya. bau badan mereka masih lagi bebas bau walaupun sudah melebihi tempoh 24jam.

Lihat testimoni mereka yang telah semakin yakin dengan penggunaan produk CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS.

1477769_798735073493790_8266978829574525491_n 1531673_763629770361664_7882916561703441676_n 10341405_318825888280180_4466611902002781364_n 10614113_836400759727221_2572106301395408505_n 10644968_1515731651993602_8071097294248254830_n

bebas bau badanCara guna produk yang sangat mudah.

<< Lebih Banyak TESTIMONI PENGGUNA Ada Disini (KLIK) >>

.

Team Celebrity Lass dalam ruangan berita Bisnes akhbar Harian Metro

hilangkan bau badan

Team Celebrity Lass dalam ruangan berita Bisnes akhbar Harian Metro

.

10511302_1502526193298028_4618289077106389707_nSatu botol mengandungi 50 ml
(tahan selama 3 bulan)

.

TEMPAH SEKARANG!

HARGA BIASA

1 BOTOL RM85 (SEMENANJUNG)
1 BOTOL RM95 (SABAH SARAWAK)
Caj penghantaran : RM6 (SM) / RM9 (SS)

HARGA PROMOSI TERHAD

1 BOTOL RM75 (SEMENANJUNG) + FREE POSLAJU [ JIMAT RM10 ]
1 BOTOL RM85 (SABAH SARAWAK) + FREE POSLAJU [ JIMAT RM10 ]

2 BOTOL RM140 (SEMENANJUNG) + FREE POSLAJU [ JIMAT RM30 ]
2 BOTOL RM160 (SABAH SARAWAK) + FREE POSLAJU [ JIMAT RM30 ]

PENTING! Promosi Akan Tamat Bila Stok Promosi Habis. Cepat tuan puan, nanti kalau lambat naik harga!

Formula ini TERBUKTI BERKESAN untuk menghilangkan bau ketiak dan badan yang membunuh keyakinan anda.



Untuk menempah, klik butang tempahan di bawah sekarang!

ATAU



(Visited 82 times, 1 visits today)
Please like & share:

Leave a Reply