Fat2Fit Spray Kurus

Bestnya!! Suami Tegur Semakin Seksi!
5 Hari Guna Bonjolan Lemak Hilang
Seluar Lama Dah Boleh Pakai Balik!
Teknologi Nano, Slim Cara Moden

Nak Tau Rahsia? Baca Amanat Penting Kat Bawah Ni…

Bukan senam, bukan lotion, pil atau makan minum…dan bukan mesin. FAT2FIT hanya Spray sahaja ke tempat lemak degil.

gambar iklan fat2fit

Kenapa MESTI gunakan FAT2FIT?
————————————————–
✔ Purata 9 dari 10 orang pengguna FAT2FIT bersetuju ianya berkesan!
✔ Ukur lilit anggota badan berkurang dengan ketara
✔ Lemak tepu di lengan, leher, perut dan peha semakin berkurangan
✔ Berat badan semakin berkurang secara berperingkat
✔ Menghilangkan selulit hasil dari pengecilan saiz anggota badan secara ketara
✔ Hasil seawal 2 minggu sahaja!

FAT2FIT juga…

✔100% dijamin selamat & Berkesan!
✔ Tidak panas dan Tidak pedih
✔ Berbau harum
✔ Mendapat kelulusan KKM, BPFK dan HALAL

botol fat2fit 2

Anda ada keraguan/persoalan?
Ini jawapannya!

Kenapa Fat2Fit Mist Spray dijamin akan ‘mencairkan’ lemak anda?

Anda tahu proses Lipolysis di dalam badan? Jika kita makan karbohidrat, badan akan gunakankarbohidrat sebagai sumber tenaga kita, lemak badan tidak akan terusik.

Lipolysis dalam bahasa mudahnya adalah proses dimana badan menggunakan lemak sebagai sumber tenaga utama badan kita.Antara formulasi Fat2Fit Mist Spray seperti capsic adalah untuk meningkatkan tahap keupayaanLipolytic Enzymes dalam menukarkan lemak menjadi sumber tenaga.Oleh itu, lemak pada bahagian badan yang disembur itu akan lebih ‘AKTIF’ dibakar untuk tenaga!Hasilnya? Ukurlilit badan makin mengecil hasil pengurangan lemak!

.

Bagaimana Fat2Fit Mist Spray juga mampu tingkatkan kadar metabolisma anda?

Ada yang tidak akan gemuk walaupun makan banyak. Ini tandanya kadar metabolisma mereka adalah tinggi.

Jika anda makan sedikit pun, berat naik dengan banyak. Ini tandanya kadar metabolisma anda rendah!

Fat2Fit Mist Spray juga akan meningkatkan kadar metabolisma badan anda melalui kehangatan optimum yang dikenakan pada permukaan kulit anda.

Apabila kadar metabolisma anda semakin tinggi, berat anda akan turun dengan lebih pantas!

Kenapa anda mesti cuba Fat2Fit Mist Spray?

Pertama, kerana ianya 100% dijamin BERKESAN dan BERBEZA dari mana-mana produk kurus yang lain!

Ia jauh lebih berkesan dari produk jenis sapuan, minuman, makanan ataupun tampalan!Kedua, kerana ia adalah pembelian sifar risiko, kami begitu yakin ianya berkesan sehingga kami berani beri jaminan wang anda dikembalikan jika ianya tidak berkesan!

Adakah jika duduk tengok TV saja pun, lemak boleh dibakar?

Tahukah anda, badan kita menggunakan TENAGA dalam APA JUA aktiviti kita termasuk bernafas? Jika anda duduk tengok TV sekalipun, ia tetap menggunakan tenaga.

Dan dengan Fat2Fit Mist Spray, ia meningkatkan keupayaan badan anda untuk membakar lemak sebagai tenaga anda! Hasilnya? Lemak akan berkurangan!

Adakah wajib DIET juga untuk nampak kesan?

Jika anda mampu diet, semestinya ia lebih baik. Tapi Fat2Fit Mist Spray ini dicipta khas untuk anda yang sukar mengawal makan.

Oleh itu, tanpa diet ketat sekalipun, kesan tetap boleh dilihat seawal 2 minggu!

Adakah ianya selamat digunakan?

Ya, ia telah disahkan 100% selamat oleh Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK). Anda boleh guna tanpa ragu-ragu.

Ada pantang larang yang ketat tak?

Tiada, semudah semburkan saja.

Ia dicipta untuk memudahkan anda, bukan menyusahkan anda dengan pelbagai pantang larang!

Perlu pakai berapa botol untuk nampak kesan ketara?

Cukup hanya satu botol saja, anda dah boleh nampak kesan dalam masa seawal 2 minggu!

Ada rasa panas yang memedihkan kulit ke?

Tidak sama sekali, anda akan rasa nyamansaja. Ianya sangat menyelesakan!

Adakah baunya seperti minyak urut?

Tidak sama sekali, baunya sangat harummendamaikan seperti minyak wangi!

Ada dijual di kedai-kedai berhampiran tak?

Tiada, Fat2Fit Mist Spray hanya boleh didapati secara online di website ini ataupun anda boleh datang ke pejabat kami.

Kalau order, dijamin sampai ke rumah ke?

Kami lakukan pengeposan dari Isnin hingga Jumaat menggunakan perkhidmatan PosLaju.

Barang anda dijamin sampai dalam masa 1-3 hari

.

Adakah sesuai untuk lelaki atau perempuan saja?

Fat2Fit Mist Spray dicipta khas supaya berkesan kepada lelaki ataupun wanita.

/

TESTIMONI PENGGUNA

 

545207_543004645753617_1479920554_n

1005007_565783160142432_1919426446_n

1014229_546311085422973_2087590676_n

1175137_543004679086947_1986115799_n

1175228_543004642420284_162322719_n

1185069_543004652420283_626281410_n

1185316_543004665753615_174091462_n

1231376_542574389129976_2025189485_n

1235984_543402035713878_1156757618_n 1237103_543004622420286_1027112204_n

1239037_543004685753613_969198497_n

1380398_565521053501976_855116616_n

1383735_566524910068257_926549642_n

CARA PENGGUNAAN OPTIMUM
———————————————–
1) Spray dan sapu selepas mandi
2) Spray dan sapu pada waktu pagi dan sebelum tidur
3) Sapu/ urut bentuk bulatan lawan arah jam selama 3-5 minit

Ianya akan mempercepatkan lagi proses pembakaran lemak.

Harga asal:

RM90 (Semenanjung Malaysia)
RM95 (Sabah & Sarawak)
*Caj penghantaran : RM6 (SM) / RM9 (SS)

Harga promosi:

RM70 (Semenanjung Malaysia)
RM75 (Sabah & Sarawak)
*Caj penghantaran percuma

CARA BELIAN DENGAN DISKAUN
==================================

Untuk layak beli dengan DISKAUN, hantar SMS:

F2FP <jarak>Nama anda ke 019-3093956

* FAST ACTION FAST RESULT!
* Stok selalu Sold Out!



Untuk menempah, klik butang tempahan di bawah sekarang!

ATAU



(Visited 74 times, 1 visits today)
Please like & share:

Leave a Reply